Historian bakom

Lowkey tattoo

Hur det började

Välkommen till Lowkey Tattoo, en kreativ tatueringsstudio grundad av Darko Vasic. Vi är en passionerad grupp av konstnärer som strävar efter att skapa unika och personliga tatueringsupplevelser för våra kunder. Med vår expertis och känsla för design, förvandlar vi idéer och berättelser till levande konstverk på huden.

Historien om Lowkey Tattoo börjar med Darko Vasic, en talangfull konstnär med en djup passion för tatueringskonst. Efter många år av personlig utforskning och utveckling av sin teknik och stil, insåg Darko att det fanns ett behov av en tatueringsstudio som erbjöd något annorlunda, något unikt.

Med detta i åtanke grundade Darko Lowkey Tattoo med visionen att skapa en plats där kunder kunde känna sig bekväma, inspirerade och säkra när de valde att förvandla sina idéer till permanent konst. Studioens namn, ”Lowkey,” speglar den diskreta och subtila karaktären hos våra verk, samtidigt som det ger en känsla av att vara en del av en exklusiv gemenskap.

Vår passion

Lowkey Tattoo strävar efter att erbjuda en holistisk upplevelse för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på våra kunders önskemål och översätta deras idéer till anpassade tatueringsdesigner. Varje tatueringsprocess är unik och personlig, och vi ser till att skapa en atmosfär av förtroende och samarbete för att ge våra kunder det bästa resultatet möjligt.

Vi på Lowkey Tattoo är stolta över vårt dedikerade team av erfarna konstnärer. Var och en av våra artister har sin egen unika stil och specialitet, vilket ger våra kunder ett brett utbud av kreativa möjligheter att välja mellan. Vi arbetar också ständigt med att hålla oss uppdaterade om de senaste teknikerna och trenderna inom tatueringsvärlden för att kunna erbjuda våra kunder det bästa och mest aktuella inom konstformen.

Vårt mål är att Lowkey Tattoo ska vara en plats där konstnärlig uttryckskraft möter professionellt utförande. Vi strävar efter att skapa tatueringsupplevelser som överträffar våra kunders förväntningar och efterlämnar ett varaktigt intryck. Kom och upptäck Lowkey Tattoo, där din personliga historia kan bli till tidlös konst på din hud.

Vår filosofi

Vid Lowkey Tattoo tror vi på att varje tatueringsupplevelse är en unik resa som förtjänar vår fulla uppmärksamhet och omsorg. Vi skapar en miljö som är avslappnad, välkomnande och fri från stress, där våra kunder kan känna sig trygga och bekväma under hela processen. Våra duktiga och erfarna konstnärer är inte bara skickliga inom sitt hantverk, utan också lyhörda och respektfulla gentemot våra kunders önskemål och behov.

Vi strävar efter att vara innovativa och nyskapande inom tatueringsbranschen. Vårt team är ständigt på jakt efter nya tekniker, material och stilar för att kunna erbjuda våra kunder det senaste och mest kreativa inom tatueringskonst. Vi tror på att ständigt utmana oss själva och växa som artister för att ge våra kunder enastående och minnesvärda tatueringsupplevelser.

För oss på Lowkey Tattoo är kvalitet och säkerhet alltid av högsta prioritet. Vi följer strikta hygienstandarder och använder endast steriliserade verktyg och material av högsta kvalitet. Vi strävar efter att skapa en trygg och ren miljö där våra kunder kan känna sig helt säkra och förtroendeingivna när de väljer oss för sina tatueringsbehov.

Vad vi strävar efter

Vi tror också på att bygga starka och meningsfulla relationer med våra kunder. För oss handlar tatueringsprocessen inte bara om att skapa ett konstverk, utan också om att skapa en varaktig anknytning med våra kunder. Vi är tacksamma för det förtroende och den tillit som våra kunder visar oss genom att välja Lowkey Tattoo, och vi strävar efter att överträffa deras förväntningar och skapa minnen som varar livet ut.

Vår resa som tatueringsstudio är långt ifrån över. Vi fortsätter att utvecklas och växa som företag och som konstnärer. Vi söker ständigt efter nya möjligheter att utforska och utvidga vår kreativitet. Vårt mål är att fortsätta vara en inspirationskälla inom tatueringsvärlden och erbjuda våra kunder enastående konstverk som de kommer att vara stolta över att bära med sig resten av sina liv.

Välkommen till Lowkey Tattoo, där din tatueringsvision blir till verklighet och där vi skapar konst med passion och hängivenhet. Låt oss hjälpa dig att föreviga din berättelse på ett sätt som är helt unikt för dig.

Besök oss

Måndag           kl. 10 – 18

Tisdag              kl. 10 – 18

Onsdag            kl. 10 – 18

Torsdag           kl. 10 – 18

Fredag             kl. 10 – 18

Lördag             kl. 10 – 18

Söndag            Stängt

LARMTORGET 5, 392 32 Kalmar