Bokningsformulär

För att underlätta din bokning så kan du här fylla i ett formulär som hjälper mig att få en så bra uppfattning som möjligt om hur du vill ha det

Läs gärna FAQ
för viktiga frågor och svar innan du kontaktar mig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Är du minst 18 år gammal?
Du måste ha fyllt 18 år för att du ska få bli tatuerad hos oss. Är du yngre än 18 kan du använda formuläret för att skicka in frågor, men du måste vänta tills dess att du har fyllt 18 år innan du kan bli tatuerad.
Är det en cover up?
Färg eller Black & Grey?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Var vänlig och läsa igenom våra villkor
Härmed godkänner jag att den information som jag lämnat i ovanstående formulär stämmer, och att jag har läst igenom villkoren tydligt och noggrant. jag är väl medveten om att jag behöver infinna mig på plats i studion vid bestämd datum och tid.
Avbokning måste ske 48h innan tatuerings tillfället, annars debiteras man det vad tatueringen hade motsvarat i kostnad vid tatuerings tillfället.
Vid mer än 30 minuters försening avbokas tiden och man.
Samma sak sker om man inte dyker upp.
Summan kommer inte vara återbetalningsbar och betalningen måste ske inom 7 dagar efter att ens tid varit bokad annars kommer där en faktura med både fakturerings avgift samt ränta efter räntelagen.GDPR

Ja, jag godkänner att inlämnad data lagras.

Vi sparar datan i detta formulär för att kunna följa upp och svara på frågor.
Vi sparar även på filer ni bifogat för att kunna utföra ett så bra jobb som möjligt.
Data som inte längre används, raderas. Email-konversationer sparas för att kunna utföra ett så bra arbete som möjligt men även dessa raderas när det inte längre behövs att utföra arbetet.
Vi arbetar med att följa GDPR.